Social

Becali vrea 5 milioane de euro pe Goian si 3 milioane de euro pe Dica

Euro 2008 i-a adus pe Dorin si Nicolae Dica in atentia echipelor mari din Europa. Goian este de vanzare pentru 5 milioane de euro, iar pe Dica il dau pentru 3 milioane de euro, anunta Gigi Becali, care a crescut pretul celor doi internationali dupa turneul .

Gigi Becali spera sa dea lovitura a verii si sa incaseze din transferurile lui Goian si Dica peste 8 milioane de euro. Daca inaintea campionatului european patronul in Ghencea cerea pe Goian 3,5 milioane de euro, iar pentru Dica 2,5 milioane de euro, acum pretul celor doi a crescut.

Panathinaikos Atena este gata sa ii achizitioneze pe cei doi stelisti, iar Gigi Becali a explicat este Goian cel mai dorit stelist si care este pretul de transfer al acestuia.

"Goian a jucat foarte bine si cu Italia si cu Franta, e un fundas central care da goluri, pretul lui este de 5 milioane, iar pentru Dica vreau 3 milioane de euro", a declarat Gigi Becali.

Dorin Goian se afla in atentia a 13 cluburi din Europa, printre care si Manchester, in timp ce Dica este dorit de Catania si Panatinaikos.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea