Social

#antrenor #gigi becali #marius lacatus #sorin cartu #steaua bucuresti

Becali: Singura solutie pentru Steaua este Sorin Cartu

Gigi Becali a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Stirea Zilei de la Antena 3, ca singurul antrenor care ar putea ocupa locul ramas vacant in urma demisiei lui Marius Lacatus este Sorin Cartu .

"Singura varianta la ora asta e Cartu. Am discutat cu el. Vine maine (n.r. – marti), ca avem etapa vineri. I-am zis ca e vorba de trei luni de zile in care vii sa ma ajuti mai mult. N-am discutat de contract. Dupa trei luni, tragem linie si adunam. Nu de clasament, in functie de joc. A zis vin, te ajut, si cu asta basta. E un gentleman agreement, pentru trei luni de zile. Nu puteam sa las echipa asa. “, a spus patronul echipei din Ghencea.

Finantatorul Stelei sustine ca decizia de a-l aduce pe Sorin Cartu a fost apreciata de suporteri,  dar a reprezentat o problema pentru managerul echipei, Mihai Stoica, care si-a exprimat nemultumirea fata de aceasta alegere. 

Stoica a vrut chiar sa-si inainteze demisia, insa Becali l-a convins sa se mai gandeasca: "Stoica a vrut sa plece cand a auzit ca il iau pe Cartu. Am incercat sa-l intorc. I-am spus pana maine (nr.-marti) sa se consulte cu familia lui, sa nu ia o hotarare la cald. A motivat ca nu lucreaza cu Cartu. Eu stiu ca ei s-au certat. I-am zis sa uite certurile astea", a mai spus Becali. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea