Social

#gigi becali #sechestrare #pipera #trupe speciale #ancheta

Becali, perchezitionat pentru sechestrare

Locuinta lui Gigi Becali din Tunari -Voluntari a fost perchezitionata in aceasta dimineata de trupele speciale. Patronul Stelei este cercetat pentru lipsire de libertate.

Politia sustine ca in noaptea de 25 spre 26 ianuarie, trei persoane au fost rapite din capitala si duse in Tunari, unde ar fi fost tinuti impotriva vointei lor si batuti, informeaza Adevarul. Se pare ca cei trei ii furasera latifundiarului un autoturism pe care acesta l-a recuperat imediat folosindu-se de legaturi cu interlopi .

Gigi Becali a declarat, la Realitatea TV, ca i-a pus pe hoti sa declare in scris cum au furat masina sa Mercedes. El sustine ca i-a filmat cu telefonul si detine inca inregistrarea.

Finantatorul Stelei a afirmat ca nu stie nimic despre o agresiune asupra hotilor. Victimele au certificate medico-legale care atesta ca au fost loviti si impuscati cu un pistol cu bile , iar Politia a emis sapte mandate de aducere pentru apropiati ai lui Becali.

Antena 3 sustine ca Becali i-ar fi agresat fizic personal pe hoti, actiunile lui ducand la o mana si un picior rupt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea