Social

Becali: Nu mai las jucatorii la nationala! Asteptati-va la orice!

Cum era de asteptat, patronul gruparii din Ghencea a fost extrem de nervos la auzul vestii ca „judecatorii” de la Comisia de Apel nu i-au dat un verdict favorabil in ceea ce priveste cazul „ Valiza ”. Mai mult, Gigi Becali a reactionat in stilul caracteristic, recurgand la o sumedenie de amenintari impotriva celor care nu au vrut sa ii dea castig de cauza. Actiunile ulterioare ale patronului stelist s-ar putea rasfrange si asupra echipei nationale, caci latifundiarul a declarat ca nu va mai lasa niciun fotbalist ros-albastru sa se antreneze sub comanda lui Victor Piturca.

Parerea mea este in continuare aceea ca doar oamenii care platesc adversarele sa piarda in fata lor, nu sa castige in fata altora, ar trebui depunctati. Doar ei. Mai avem totusi o cale de atac , iar daca nu vom rezolva nici asa, atunci vom protesta sub diverse forme. De exemplu, fotbalistii vor solidariza cu mine si probabil nu vor mai onora convocarile la echipa nationala. Voi putea confirma asta dupa ce voi discuta cu ei. Este o bataie de joc ce mi se intimpla”, a declarat Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor.

Bineinteles, patronul din Ghencea este foc si para pentru ca nu va mai putea pasi in „propria casa”, acolo unde a investit enorm in ultimii ani. Si se pare ca „investitia” din cafeneaua de la Cluj s-a dovedit una extrem de paguboasa, caci spectaculoasele partide din Liga Campionilor si cele „pline de emotii”, cu Steluta sau alte echipe din Liga I, le va urmari din fata televizorului: „Pe mine cel mai mult in toata treaba asta ma intereseaza sa ma duc in casa mea, unde bag bani, pe Ghencea, nu sa merg in Liga Campionilor. Voi face una mai groasa ca sa ma suspende pe drept, pentru ca aceste Comisii judeca la ordin, nu pe probe. Ne vom asuma toti riscul pentru proteste. Va spun sa va asteptati la orice”, a incheiat Becali.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea