Social

#gigi becali #imprumut #cosmin olaroiu

Becali nu mai are deloc bani: s-a imprumutat din nou la Olaroiu

Pe zi ce trece, Gigi Becali se afunda tot mai mult in criza financiara. El se afla in imposibilitatea de a mai sustine financiar Steaua si din acest motiv s-a imprumutat din nou la Cosmin Olaroiu .

Desi se lauda in urma cu doua luni ca va aduce atacanti de genul lui Drogba sau Eto'o, Gigi Becali si-a dat seama intre timp ca nu mai are bani nici macar sa plateasca salariile jucatorilor. Patronul Stelei a fost nevoit sa se imprumute din nou la Cosmin Olaroiu , cu un milion de euro.

Cu acesti bani, Becali le va da salariile jucatorilor si spera sa gaseasca si un atacant care sa scoata echipa din criza. "Nu e adevarat si chiar daca ar fi nu v-as spune ca e adevarat. Sunt chestiuni private, care tin de prietenia mea cu Gigi. Nici data trecuta cand l-am imprumutat nu eu am fost cel care a dezvaluit acest lucru, ci el a zis. E treaba lui", s-a balbait Olaroiu cand a venit vorba de banii imprumutati, intr-o declaratie acordata pentru GSP. Nu este pentru prima data cand Becali se imprumuta la Olaroiu.

Tehnicianul platit cu 2.5 milioane de euro pe an la Al Hilal i-a oferit in luna noiembrie alte 2 milioane de euro, pentru ca echipa sa poata faca deplasarea la Munchen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea