Social

#antonio semedo #steaua

Becali incearca sa scape de Semedo

Antonio Semedo a fost declarat persona non grata in Ghencea. Pentru ca are un salariu mare , fotbalistul portughez a devenit o tinta pentru Gigi Becali, care nu stie cum sa scape de el.

Patronul Stelei a incercat sa il directioneze pe Semedo catre Vaslui, la schimb cu Ousmane N'Doye , insa regulamentul nu a permis aceasta mutare si mijlocasul trebuie sa ramana pana in vara.

Gigi Becali este in continuare disperat sa reduca salariile fotbalistilor si cauta portite pentru a scapa de fotbalistul in schimbul caruia i-a platit 1 milion de euro lui CFR Cluj.

Latifundiarul a sperat la evolutii bune in perioada de pregatire din partea lui Semedo pentru a il vinde unei echipe din strainatate, dar acesta a evoluat modest si in fata unor echipe slabe. Antonio Semedo s-a transferat in vara la Steaua, de la CFR Cluj, si a marcat trei goluri in turul campionatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea