Social

#sotie #preot #becali

Becali i-a cerut voie duhovnicului sa se atinga de sotie

Parintele Visan (58 de ani), care oficiaza slujbe la Biserica "Sfanta Treime" din Buzau, este preotul familiei Becali si un prieten apropiat.
 
Prietenia dintre ei s-a legat in urma cu 12 ani, cand parintele i-a cerut ajutorul patronului Stelei, pentru a putea termina biserica din cartierul marginas in care slujeste.

"Nu mai tin minte cine mi-a zis de el, dar mi-a atras atentia sa ma astept la orice. Sa ma ajute, sa ma ignore sau chiar sa ma injure. Mi-am luat inima in dinti si i-am batut la poarta. Nici nu s-a uitat pe acte, mi-a dat 100 de milioane si mi-a zis sa termin cat mai repede biserica! Pe vremea aia... 100 de milioane... Au mai ramas bani sa fac inca trei camarute langa asezamant", povesteste parintele, citat de Libertatea. 

Gigi Becali a venit si la sfintirea bisericii, in 1999. Potrivit parintelui Visan, Becali a venit impreuna cu familia si, desi a lasat masina in mijlocul strazii si a dat cheile unor politisti pentru a o parca unde vor ei, "nu s-a suparat nimeni", adauga preotul.

Duhovnicul povesteste ziarului Libertatea si despre eliberarea din inchisoare a patronului Stelei, inainte de Pasti, in 2009. Parintele Visan spune ca Becali s-a spovedit, s-a impartasit si, la cateva ore dupa aceea, "... m-a intrebat asa: 'Parinte, m-am spovedit si m-am impartasit azi, fara sa stiu ca imi vor da drumul. Spune- mi, imi poti da dezlegare sa ma ating de Luminita, sotia mea?'”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea