Social

#mita #gigi becali # directia nationala anticoruptie

Becali explica de ce nu s-a prezentat la DNA: Am o batatura la picior

Gigi Becali, patronul Stelei, nu s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie , unde a fost chemat pentru a fi audiat in cazul "Mita pentru titlu". Oficialul echipei "ros-albastre" a oferit o explicatie incredibila pentru absenta de la audieri, explicand la un post TV ca are o batatura la picior.

"Am avut o batatura la picior. Astept sa-mi treaca si abia apoi pot merge la DNA. Ce, acum trebuie ca dupa fiecare declaratie facuta sa mergem la DNA? S-au sesizat degeaba. Credeau ei ca o sa spuna Mircea Sandu ceva sau ca o sa spun eu ceva?", a declarat Gigi Becali, potrivit ziare.com

Mircea Sandu a fost audiat joi la DNA, ca urmare a declaratiilor facute in ultima perioada prin presa, privind spaga din fotbalul romanesc .
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) s-a autosesizat dupa ce Becali si Sandu au afirmat ca au informatii conform carora cel putin un conducator de club din Liga 1 ar fi oferit mita pentru castigarea titlului, tinta acestor declaratii fiind presedintele Politehnicii Timisoara, Marian Iancu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea