Social

#becali despre blaturi #bucsaru a felicitat #steaua - urziceni

Becali: Cumperi un meci doar daca stii ca iei titlul

Patronul Stelei , Gigi Becali, a tinut sa infirme un posibil aranjament in meciul Steaua - Unirea Urziceni, declarand ca un meci se cumpara doar atunci cand iti aduce titlul de campion .

"O sa ma impac cu toata lumea. Nu ma mai intereseaza nimic, nici Dinamo, nici Timisoara... ma intereseaza casa mea si Steaua. Nu voi mai vorbi de altii. Pe masura ce trece timpul, devii mai intelept. Batalia se da pe teren, nu in declaratii. La final, m-a sunat Bucsaru sa ma felicite si mi-a zis ca am tremurat putin. Si eu i-am zis la misto sa vina sa il recompensez ca mi-a dat meciul. Pentru ce sa cumpar meciul? Cumperi un meci cand stii sigur ca iesi campion, dar eu nu am nicio garantie ca iau titlul. Daca faceam asta, ne batea Dumnezeu si pe mine si pe Bucsaru.", a spus Gigi Becali, la sport.ro .

Steaua s-a impus in fata Urziceniului, scor 1-0, in ultima etapa a turului si a intrerupt seria neagra de 13 partide fara victorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea