Social

Becali: "Andone nu isi joaca scaunul in acest meci"

Dinamovistii au plecat ieri dimineata la Marseille , pentru a se acomoda cat mai bine cu atmosfera din Franta, in vederea decisivului meci, de miercuri seara, impotriva celor de la Olympique. Din delegatia "cainilor" a lipsit tehnicianul Ioan Andone , plecat de sambata pentru a urmari pe viu OM - Auxerre , incheiat cu victoria la limita (1-0) a gazdelor.

Jucatorii nu au dorit sau nu au fost lasati sa vorbeasca cu reprezentantii presei, in schimb presedintele executiv, Ioan Becali , a precizat ca Dinamo va juca la victorie meciul de pe Stade Velodrome, pentru a nu depinde de rezultatul partidei Heerenveen - Levski. "Concurenta intre Dinamo, Steaua si Rapid exista in campionat. Steaua ne-a demonstrat, la prima incercare, ca a reusit sa treaca, noi o sa reusim tot la prima incercare, dar n-ar fi o nenorocire si o rusine sa fim eliminati din aceasta grupa", a mentionat Becali, care a precizat ca spera ca jucatorii echipei Dinamo sa nu mai repete greselile din partida cu Levski, scor 0-1, din etapa a doua a Cupei UEFA.

Totodata presedintele dinamovistilor a dat asigurari ca Ioan Andone nu va fi demis in cazul in care "cainii" nu vor reusi calificarea in saisprezecimile Cupei UEFA. "Andone nu isi joaca scaunul in acest meci. Nu stiu care este problema lui Andone. E mai mult problema dumneavoastra decat a lui sau a noastra. Orice ati insinua, noi avem un antrenor. Dupa meciul din Franta vom analiza ce s-a intamplat in acest tur", a explicat Becali.

Meciul Olympique Marseille - Dinamo Bucuresti va fi arbitrat de o brigada din Spania, avandu-l la centru pe Julian Rodriguez. El va fi ajutat la cele doua linii de Francisco Gonzalez Rodriguez si Rafael Guerrero Alonso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea