Social

#ghencea #steaua #gigi becali #nicolae dica

Becali a confirmat revenirea lui Dica in Ghencea

Nicolae Dica urmeaza sa imbrace din nou tricoul ros-albastrilor dupa o pauza de doi ani. Patronul Stelei , Gigi Becali, a confirmat la conferinta de presa sustinuta joi sosirea lui Dica in Ghencea.

Becali a declarat despre transferuri se va discuta dupa 10 ianuarie insa este posibil sa mai plece pana atunci din jucatori. "De luat, nu ne grabim sa luam, de ce sa aruncam cu milioanele? Nu mai sunt atat de prost, m-am mai desteptat si eu", a spus Becali.

Patronul Stelei a mai declarat ca atacantul grec Pantelis Kapetanos nu va mai evolua in Ghencea din retur. "Sa terminam si cu el", a spus Becali.

Dica a evoluat ultima data la Manisaspor sub forma de imprumut. Dupa despartirea de gruparea turca, fotbalistul si-a reziliat intelegerea cu italienii de la Catania , echipa cu care se afla sub contract.

Nicolae Dica a jucat la Steaua intre 2004 si 2008 fiind in acea perioada unul dintre cei mai buni jucatori ai ros-albastrilor.

"Dica nu va mai fi ce a fost, ca au trecut trei-patru ani peste el. Dar se demarca, marcheaza... Bine, la CFR a marcat un singur gol. In fine... O sa vina", a zis Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea