Social

#bec #europarlamentare #independent #candidat #mihaela mihai

BEC respinge candidatura Mihaelei Mihai la europarlamentare

Unul dintre cei trei candidati independenti care si-au depus candidaturi la BEC pentru alegerile europarlamentare este Mihaela Mihai , solista de muzica usoara . Candidatura ei urmeaza sa fie respinsa deoarece nu a strans toate semnaturile necesare.

Mihaela Mihai si-a depus candidatura la Biroul Electoral Central desi listele aduse nu intrunesc numarul necesar de semnaturi pentru a asigura candidatura unui independent. Cantareata a strans doar 70.000 din cele 100.000 de semnaturi necesare.

Pe blogul ei, Mihaela acuza legea electorala care restrictioneaza accesul candidatilor "cu adevarat independenti" la Parlamentul European.

"Nu mai conteaza daca nu particip la aceste alegeri. Voi avea constiinta impacata ca am mai facut un gest pentru democratia si dreptatea din tara mea. Este o actiune cu efecte pe termen lung, poate chiar de o mai mare importanta decat daca strangeam 100.000 de semnaturi. Incadrandu-ma in conditiile ei, consolidam abuzul impus de clasa politica prin aceasta lege", a spus Mihaela Mihai pe blog.

Ea si-a indemnat totusi suporterii sa trimite carti postale in care sa critice legea electorala la marile cotidiane si posturi TV.

Cei doi candidati independenti care raman in cursa sunt Elena Basescu si generalul Pavel Abraham , fost inspector general al Politiei Romane si fost sef al Agentiei Antidrog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea