Social

#dieta vegana bebelus #bebelus malnutrit #dieta vegana #bebelus

Bebelus malnutrit, luat de autoritati! A urmat o dieta vegana

Un bebelus in varsta de un an si patru luni din Italia, a fost hranit de catre parinti numai cu alimente vegane. Copilul a fost luat din custodia parintilor si dus la spital de catre bunicii acestuia, fiind afectat grav de alimentatia deficitara.

Doctorii au fost socati de starea micutului si de greutatea acestuia, care era aproape de cea a unui copil nou-nascut.

In urma analizelor s-a descoperit ca micutul avea deficiente majore de calciu. De asemenea, copilul sufera de o malformatie congenitala a inimii, care i-a afectat si mai mult starea de sanatate. Micutul a suferit o operatie de urgenta, iar in prezent de afla internat in spital pentru a se recupera.

"Acest lucru ne forteaza sa reflectam asupta alimentatiei neadecvate, desi in acest caz malformatia cardiaca a dus la agravarea starii copilului", a declarat dr Luca Bernardo, directorul sectiei de pediatrie, pentru nzherald.co.nz.

"Nu este o problema sa alegem diferite tipuri de nutritie pentru copii, dar inca de la nastere copiii trebuie sa primeasca suplimente precum calciu si fier, in cazul de fata", a adaugat acesta.

Spitalul a raportat cazul politiei, iar copilul urmeaza sa fie luat de langa familie. Ramane de vazut daca bunicii vor primi custodia sau va fi incredintat altei familii.

Sursa foto: dietfourweightloss.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea