Social

#avionul smurd #bebelus de 6 luni #arsuri grave #bebelus #arsuri

Bebelus de doar 6 luni transportat cu avionul la spital! O oala cu bulion incins a cazut peste el

Un bebelus in varsta de doar 6 luni a suferit arsuri grave pe 30% din suprafata corpului dupa ce o oala cu bulion incins a cazut peste el.

 

Meidicii maramureseni au decis tranferarea acestuia cu un avion SMURD catre catre Spitalului Clinic de Urgenta din Bucuresti, starea acestuia fiind grava.

"Avand in vedere starea grava a copilului si necesitatea transferarii acestuia de la Baia Mare la o unitate spitaliceasca din Bucuresti, a fost solicitat avionul Cessna Citation V, echipat pentru executarea misiunilor aeromedicale. Pe tot parcursul zborului, copilul va fi monitorizat si asistat de o echipa medicala din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti", a transmis Inspectoratul General de Aviatie al MAI, potrivit antena3.ro.

Copilul a fost internat pe sectia de chirurgie plastica cu rani grave.

Aproximativ 55% din accidentele casnice au loc in bucatarie. In cazul bebelusului din Baia Mare accidentul s-a petrecut in timp ce parintii  l-au scapat de sub supraveghere pentru cateva secunde. In acest timp bebelusul s-a apropiat de oala cu bulion incins si s-a produs necazul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea