Social

Bayern a castigat pentru a 14-a oara Cupa Germaniei

Bayern Munchen a castigat Cupa Germaniei , dupa ce a invins in finala cu 2-1 pe Borussia Dortmund.

Luca Toni a deschis scorul pentru Bayern, dar meciul a fost trimis in prelungiri dupa ce Mladen Petric a egalat in minutul 90. Toni a marcat din nou si a adus astfel cea de-a 14 Cupa a Germaniei in vitrina lui Bayern.

75000 de oameni au venit pe Stadionul Olimpic din Berlin pentru a vedea pe viu finala dintre Bayern si Borussia. Cele doua echipe se intalnisera inainte cu cateva zile si in Bundesliga, Bayern castigand cu 5-0. Dornici de revansa, cei de la Borussia au avut parte de un soc in minutul 11, atunci cand Luca Toni a marcat pentru 1 la 0. A fost cea de-a 34-a reusita stagionala pentru atacantul italian.

Bayern a continuat sa domine cu autoritate partida, dar Podolski si Ribery au ratat ocazii mari. Cand arbitrul se pregatea sa puna capat partidei, Dortmund a egalat.

Mladen Petric a profitat de ezitarea apararii lui Bayern si a trimis meciul in prelungiri. Luca Toni si-a facut din nou treaba si i-a dat ocazia veteranului Oliver Khan sa ridice probabil ultimul sau trofeul deasupra capului inainte de retragere.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea