Social

Bataie pe baietelul lui Banica Jr.

Atentia cu care Andreea Marin l-a coplesit pe baiatul lui Stefan Banica jr in urma cu cateva saptamani, in timpul unui concert sustinut de cantaret la Sala Palatului, se pare ca a deranjat-o pe mama micutului Radu Stefan , Camelia Constantinescu.

Spectacolul oferit de Andreea Marin nu a scapat fotografilor prezenti la concertul sustinut de Banica jr in urma cu aproape doua saptamani. Vedeta mai ca l-a sufocat pe Radu Stefan cu dovezile de dragoste, spre incantarea spectatorilor care au avut norocul sa se afle prin preajma. A doua zi dupa evenimentul de la Sala Palatului, publicatiile au prezentat o Andree Marin exuberanta care incerca din rasputeri sa-i intre in gratii micutului.



PRINS LA MIJLOC

Revista Story scrie ca episodul cu pricina l-a pus pe Stefan Banica jr intr-o situatie extrem de delicata. Si asta pentru ca sotul Andreei Marin ar fi incalcat anumite intelegeri pe care le-ar avea cu mama lui Radu Stefan,
ne-au povestit apropiatii Cameliei. Astfel, Zana Surprizelor ar fi trebuit sa se abtina exact de la genul de iesiri cum a fost cea de la concert. Pentru ca, nu-i asa, Andreea este pana la urma femeia pentru care Banica a parasit-o pe Camelia si aceasta nu-si doreste ca rivala ei sa iasa in fata si sa aiba parte de publicitate afisandu-se alaturi de copilul ei.



CONDITII SI PERICOLE

Supararea este cu atat mai mare cu cat Andreea inainteaza incet, dar sigur spre inima lui Radu Stefan. Si cum poti castiga simpatia unui copil daca nu coplesindu-l cu daruri si cu multa atentie, ceea ce doamna Banica si face. Se pare ca Stefan are dreptul sa-si petreaca o zi pe saptamana in compania copilui lui, iar o luna pe an il poate lua oriunde cu el in vacanta. Insa si aici Camelia ar fi pus conditia ca pe cat posibil Radu Stefan sa fie tinut departe de Andreea Marin. In plus, surse din preajma Cameliei ne-au declarat ca, daca vedeta TVR1 continua sa faca scene din seria celei petrecute la concertul sotului ei, nu ar fi exclus ca fosta iubita a cantaretului sa iasa la rampa pentru a face cateva dezvaluiri in presa. Deocamdata, Camelia refuza sa discute despre lucruri care tin de viata ei personala.
Nu e pentru prima data cand Andreea se afiseaza alaturi de Banica si de fiul Cameliei Constantinescu . La inceputul anului, vedeta a fost fotografiata de mana cu Radu Stefan pe partia de la Poiana Brasov.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea