Social

Bataie la Cluj intre fanii lui CFR si ai Universitatii

Miercuri, in ultima etapa a Ligii 1, campionatul se va decide la Cluj, la finalul meciului dintre Universitatea si CFR.

Din pacate derby-ul Clujului a inceput de duminica in strada, intre suporteri . Dupa ce meciul Steaua-Dinamo a luat sfarsit, fanii lui CFR au iesit in Piata Avram Iancu sa sarbatoreasca esecul echipei din Ghencea.

La fata locului a aparut un grup de aproximativ 25 de suporteri ai Universitatii inarmati cu bate si lanturi . A urmat o bataie generala in urma careia mai multi suporteri ai echipei CFR s-au ales cu rani grave. Fortele de ordine, prezente la fata locului nu au intervenit decat in momentul in care conflictul a degenerat.

Rivalitatea dintre cele doua echipe clujene este foarte cunoscuta. In cele doua galerii au existat mai multe conflicte dintre care ultimul a avut loc in decembrie anul trecut cand 30de suporteri ai lui CFR a atacat un grup fani ai Universitatii.

Partida Universitatea Cluj -CFR va avea loc miercuri incepand cu ora 17.00 pe stadionul Ion Moina. In cazul unei victorii, echipa din Gruia va fi noua campioana a Romaniei indiferent de rezultatul meciului Steaua-Gloria Buzau.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea