Social

Bataie fara vinatai dupa meciul Steaua - ”U” Cluj

Fanii stelisti s-au plins ca rapidistii au oprit tramvaiul 41 in Piata Cringasi, lovind pasagerii cu bite si lanturi. Politia si Jandarmeria nu au inregistrat insa nici o plingere.

Pasnic in tribune, meciul dintre Steaua si “U” Cluj a avut, se pare, parte de prelungiri violente in Piata Cringasi. Potrivit Fanatik, luni seara, in jurul orei 23.00, mai multi huligani rapidisti au luat cu asalt tramvaiul 41 in zona Cringasi pentru a se rafui cu fanii stelisti care se intorceau din Ghencea.

"Nu pot sa cred ce s-a intimplat. Au fost scene de o brutalitate iesita din comun. Aproximativ 20 de suporteri s-au pus pe sina tramvaiului pentru ca acesta sa nu mai poata trece. Au batut femei in virsta, copii, suporteri si oameni nevinovati. Eu am scapat ieftin, mi-am luat doar vreo doua bite pe corp si am reusit sa il protejez cit de cit si pe jucatorul de la pe care eu il invitasem sa vada partida, pentru a-si face o idee despre fotbalul romanesc.

Iar fortele de ordine nu stiu pe unde erau. Nu ne-a aparat nimeni de aceste animale", a povestit crainicul Stadionului Steaua, Florin Ghencea.

Informatiile au fost confirmate si de o martora anonima, care a declarat pentru site-ul Onlinesport: "Suporterii Stelei se intorceau de la meci cu tramvaiul 41, care era pe trei sferturi plin. Cam jumatate din tramvai era ocupat de fanii Stelei, 40-50 de oameni. In jurul orei 11 jumatate, tramvaiul a ajuns la Statia de Metrou Cringasi, iar pe refugiu erau prezenti aproximativ 20 de ", a declarat suportera Stelei.

"Stelistii au inceput sa strige catre fanii Rapidului, inainte ca usile sa se deschida, prin geamuri, 'M*** Rapid, Am avut si vom avea mereu boala pe tigani'. In scurt timp s-au deschis usile in statie, rapidistii intaritati de scandari au tras citiva stelisti afara, cu forta". In final, suportera sustine ca a sosit salvarea pentru 2-3 raniti si chiar si forte de ordine .

Surprinzator insa, nici o plingere nu gusese inregistrata pina ieri seara. “La sectia 20 nu a fost depusa nici o sesizare cu privire la acest incident. Nici dispeceratul Politiei Capitalei nu a fost anuntat si nu exista nici o plingere depusa in acest sens. Cu toate acestea am declansat verificari. Din informatiile pe care le-am primit pina in prezent, si RATB infirma existenta unui astfel de veniment. Insa orice persoana lezata sau agresata poate depune plingere in termen de 60 de zile de la petrecerea incidentului. Mai mult, nu am gasit nici un martor al acestui eveniment”, a declarat pentru cotidianul.ro purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan .

De asemenea, reprezentantii Jandarmeriei ne-au declarat ca nu au cunostinta despre astfel de incidente. In schimb, clubul Steaua a protestat oficial pentru manifestarile huliganice, solicitind public ca “organele de cercetare abilitate ale Statului” sa ii descopere pe "eroii acestui eveniment neplacut”. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea