Social

#concedieri #angajari #bugetari #traian băsescu #angajari la stat

Basescu: Nu se fac angajari la stat in an electoral

Presedintele Traian Basescu a explicat motivele pentru care se vor face reduceri de personal in sistemul bugetar, avertizand totodata ca "nimeni nu ar trebui sa se gandeasca la angajari in sistemul de stat, acum, in an electoral".

Seful statului a subliniat ca nu trebuie ca reducerea numarului de angajati din sistemul bugetar sa ingrijoreze, pentru ca nu este vorba de o "iesire in valuri" a oamenilor din institutii, ci de scaderea naturala a numarului.

Traian Basescu a argumentat ca diminuarea numarului de bugetari este necesara pentru ca "statul se sufoca din cauza aparatului de stat supradimensionat".

"Unde mai trebuie facute reduceri administrative este in zona MAI. Nu vizez doar Politia, ci si ISU, cu toate rudele lor care n-au fost niciodata la o descarcerare, se vizeaza si Jandarmeria", a mai spus presedintele.

Acesta a facut referire si la restructurarile din MAI, care s-au facut pe "interese de familie", si a zis ca va analiza situatia in sedinta CSAT din decembrie.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea