Social

Basescu, nemultumit de amanarea cazurilor "Nastase" si "Mitrea"

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu , in care isi arata nemultumirea fata de tergiversarea cazurilor Nastase si Mitrea.Seful statului indeamna Parlamentul sa nu se substituie Justitiei si sa lase dosarele sa ajunga in instanta.

Traian Basescu s-a aratat deranjat de faptul ca deputatii intarzie nepermis de mult procedura de avizare . Replica presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a venit imediat.  Olteanu i-a trimis si el o scrisoare sefului statului in care i-a amintit ca el este cel care a tergiversat aceste dosare, atunci cand nu a vrut sa colaboreze cu Comisia prezidentiala infiintata prin Ordonanta de Urgenta.

In plus, Olteanu i-a spus presedintelui ca nu ar mai fi fost lipsa de cvorum , daca i-ar fi indemnat sa vina la vot macar pe jumatate din democrat-liberalii care au lipsit.

Parlamentarii, care ar trebui sa de aviz de incepere sau nu a urmaririi penale in cazul celor doi social-democrati, au amanat discutiile pentru toamna, din lipsa de cvorum. Deputatii au incercat in doua randuri sa voteze, dar nu au fost in numar suficient in sala.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea