Social

#campanie electorala #traian băsescu #crin-antonescu

Basescu neaga atacul la viata privata a lui Antonescu

Traian Basescu sustine ca nu a lansat nici un fel de atac personal la adresa lui Crin Antonescu in timpul dezbaterii de la Cluj, in care seful statului ar fi facut referire la prima sotie a liderului PNL.

"Se inventeaza un atac la viata privata a lui Crin Antonescu. Habar n-am... eu nu stiu nimic despre viata lui Crin Antonescu. Stiu doar ca s-a recasatorit . Cred ca inventati una dintre cele mai mari mizerii. Cred ca ati ajuns sa inventati un lucru pe care eu nu l-am facut. Am vorbit despre sotia mea", a declarat Basescu, citat de Evenimentul Zilei.

Seful statului a explicat ca, in infruntarea de la Cluj, subiectele cele mai importante dezbatute au fost agricultura, educatia si administratia.

In cadrul unui schimb de replici , Basescu a spus ca el nu si-a abandonat sotia, lasand-o sa ajunga intr-o situatie dificila. Prima sotie a lui Crin Antonescu s-a sinucis dupa mai multi ani in care a luptat cu cancerul.

Schimbul de replici intre candidatii la presedintie:

Crin Antonescu: "Modele feminine promovate de dvs. sunt nepotrivite. Ati promovat femeia cu succes facil. Ati vorbit cu pasarica, ati invitat pe masa o ziarista , nu un ziarist. Puteati promova femeia casnica, femeie familista, puteati promova modelul de femeie care are succes prin invatatura , nu prin tupeu. Din pacate, femeile din Romania nu sunt numai pasarici, tiganci imputite."

Traian Basescu: "Decenta ar trebui sa va spuna ca un barbat care are trei femei in casa, respecta femeia, un barbat caruia nu i s-a intamplat niciun incident dramatic in care sa-si lase sotia singura si sa ajunga in situatii dificile. Va rog sa cereti scuze pentru ce ati spus. Pentru mine femeia este mult mai importanta. Dvs. nu aveti in societate valoarea unei femei."

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea