Social

Basescu il admira pe Boc pentru ca "editeaza" cateva fraze

Elena Basescu s-a luptat cu gramatica , s-a luptat cu retorica, iar acum declara razboi si semanticii.

Prezenta, la Cluj, la lansarea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat la primaria orasului, fiica cea mica a presedintelui a declarat ca liderul PD-L este un model pentru tineri deoarece reuseste sa... "editeze perfect cateva fraze". Declaratia mezinei presedintelui vine la o zi dupa ce Traian Basescu marturisea ca a sfatuit-o sa nu intre in politica.

"In timp ce unii dintre noi spunem numai cateva cuvinte, dansul editeaza perfect cateva fraze. Aceeasi viteza o are si in relatiile politice, o consecinta clara a bagajului impresionant de cunostinte pe care il detine". Aceasta este declaratia secretarului general al organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu.

Verbul a edita, neologism de origine franceza, are insa un alt sens, legat indeobste de textul scris. Elena Basescu s-a gandit, probabil, la dictonul latin care spune ca spusele se pierd, dar ca ce e scris ramane.

Tatal sau, presedintele Traian Basescu , marturisea cu o zi in urma, la Congresul Studentilor, ca nu e de acord ca tinerii sa intre in politica inainte de a se maturiza pe plan profesional.

Elena Basescu a devenit tinta predilecta a presei, dupa ce a dat dovada, in cateva randuri, de dificultati in exprimare. Startul fusese dat insa mai devreme, cand mezina familiei Basescu a comis mai multe greseli gramaticale .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea