Social

#hasoti #pnl #basescu

Basescu este 100% incompatibil cu PNL

Vicepresedintele liberal, Puiu Hasotti considera ca presedintele Traian Basescu a "recidivat" atunci cand l-a calificat drept imbecil pe un ministru al Guvernului Tariceanu si a apreciat ca atitudinea sefului statului arata ca "e 100% incompatibil cu PNL".

"Nu avem ce atitudine sa luam pe linie de partid din moment ce nu cunoastem un astfel de ministru. Chiar daca l-am cunoaste, singura linie posibila ar fi incompatibilitatea PNL-ului cu Traian Basescu. In fond, presedintele Basescu recidiveaza pentru a nu-stiu-cata oara", a afirmat astazi Puiu Hasotti, ca replica la declaratiile presedintelui.

Liderul liberal a adaugat ca "vocabularul licentios" folosit de seful statului este incompatibil cu functia pe care acesta o ocupa, iar atacul sau la adresa ministrilor liberali dovedeste cat de incompatibil este el, dar si PD-L, cu PNL. In acest sens, Hasotti a precizat ca o alianta intre cele doua partide este "mai putin decat improbabila".

"Acest comportament arata cat este de incompatibil presedintele Basescu si, implicit, PD-L-ul cu PNL. Spun acest lucru pentru ca o alianta intr-un viitor Guvern intre PNL si PD-L este mai putin decat improbabila. Cand spun Traian Basescu, spun PD-L. Iata de ce vreau sa risipesc inca o data posibilitatea unei aliante la guvernare intre cele doua partide. Acest atac al presedintelui Basescu si folosirea unu vocabular licentios arata ca e 100% incompatibil cu PNL", a aratat vicepresedintele liberal.

PNL nu o sa-l mai sprijine niciodata pe Traian Basescu

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban a declarat sambata, la Targoviste intr-o conferinta de presa, ca partidul sau nu-l va mai sprijini niciodata pe presedintele Traian Basescu, el raspunzand astfel la o intrebare privind o eventuala apropiere intre premierul Calin Popescu Tariceanu si seful statului.

"PNL nu o sa-l mai sprijine niciodata pe Traian Basescu", a declarat Orban.

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la reuniunea Asociatiei Comunelor de la Neptun, ca a vazut, la un comandament pentru inundati, "o atitudine imbecila din partea unui ministru", care a cerut sa vina primarii la el.

"Am vazut o atitudine imbecila la un comandament de inundatii, la un ministru care a cerut sa vina primarii la el. Imbecilul ala nu avea contactul cu realitatea", a spus presedintele Traian Basescu.

Intrebat la cine s-a referit, presedintele a refuzat sa dea nume. "S-ar putea sa aiba reactie, fara sa stie ca nu i-am dat numele", a incheiat Basescu.

 

In afara de seful statului, in cateva zone afectate de grav de inundatii din judetele Suceava, Maramures, Neamt, Botosani si Iasi au fost prezenti, in mai multe randuri, premierul Calin Popescu Tariceanu, ministru Internelor, Cristian David, cel al Mediului, Attila Korodi, si cel al Muncii, Paul Pacuraru.

De asemenea, s-au mai deplasat in zona Borsa din Maramures, unde s-a inundat un iaz decantare, secretarul de stat in Ministerul Mediului, Lucia Ana Varga, si secretarul de stat din Ministerul Economiei si Finantelor , Viorel Palasca.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea