Social

#traioan basescu guvern #basescu guvern ordonante

Basescu da unda verde Guvernului sa emita ordonante

guvernul romaniei poate emite ordonante incepand de miercuri, dupa ce presedintele romaniei Traian Basescu a semnat decretul pentru promulgarea Legii.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat astazi, 24 decembrie a.c., Decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante", potrivit Administratiei Prezidentiale.

Prin decretul de miercuri, seful statului si-a dus la bun sfarsit calendarul pentru formarea noului Guvern, pe care l-a anuntat pe 30 noiembrie. Asa cum a preconizat Basescu, Guvernul Romaniei devine functioal inainte de Sarbatorile de iarna.

Cea mai tarzie data era 30 decembrie, potrivit presedintelui Romaniei. Guvernul condus de Emil Boc a avut, marti, prima sedinta dupa ce a fost investit de catre Parlament. Prima masura a Guvernului a fost plafonarea salariilor sefilor de agentii la nivelul indemnizatiilor secretarilor de stat: maximum 4.800 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea