Social

#pdl #emil boc #guvern #traian băsescu

Basescu da un ultimatum PDL. "Boc a fost mintit si sabotat din interior"

Presedintele Traian Basescu a atacat furios Partidul Democrat Liberal . Seful statului a acuzat mai multi ministri PDL de sabotaj si a dat un ragaz de 48 de ore partidului sa se hotarasca daca mai continua guvernarea sau nu.

"Premierul a fost mintit si sabotat de ministri PDL. Mai corecti sunt ministrii care nu sunt din partid", a declarat Basescu la reuniunea PDL de la Snagov.

Fara sa nominalizeze ministrii PDL la care se refera, presedintele i-a acuzat ca l-au mintit pe premierul Emil Boc despre reducerea cheltuielilor. "Sunt ministri care au mimat luarea masurilor anticriza . Ministri care nu sunt in stare sa demonstreze ca fac parte din echipa sa se gandeasca ce au de facut", a spus seful statului, citat de Gandul.

Supararea lui Basescu nu i-a ocolit nici pe parlamentarii PDL: "Eu va rog sa nu puneti o pata neagra pe partid. Daca vreti sa picati guvernul, spuneti si plecati in opozitie. Ca sef de stat, eu am nevoie de un guvern. Aveti 48 de ore sa va ganditi".

"PDL trebuie sa arate ca are barbati politici. Cine e barbat sa spuna : "eu votez motiunea" si sa plece. Aveti timp sa va ganditi ce vreti: la putere sau in opozitie", a mai spus Basescu.

Presedintele a avertizat si ca partidul din care a facut parte "este in pericol de pesedizare" si le-a cerut democrat liberalilor sa aleaga intre "lasitate si seriozitate".

Intalnirea informala de trei ore s-a incheiat cu concluzia ca masurile anti-criza adoptate de guvern sunt absolut necesare si ca alte propuneri sunt "bazaconii".

 

Citeste si

Lista finala a masurilor asumate de guvern: Scaderea cheltuielilor si recalcularea pensiilor

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea