Social

Basescu da un nou test

Foarte incantate de prestatia lor, "autoritatile" au declarat oficial ca simularea facuta sambata pentru Summitul NATO a fost un succes. Evident, nici o lauda nu suna bine daca nu contine si o validare din partea unor straini. "La simularea de ieri au participat si oficiali ai securitatii NATO, care au remarcat capacitatea de coordonare a autoritatilor romane."

Nu stim ce coordonare au urmarit oficialii NATO, dar stim ce a fost pe buzele soferilor care au facut o ora si jumatate, incolonati militareste pe o singura banda, intre Arcul de Triumf   si Aeroportul Otopeni . A existat o sincronizare perfecta intre gandurile bolnavilor care au asteptat in zadar ambulantele blocate in trafic – carora nu li s-a permis sa utilizeze culoarele oficiale – si intre cele ale pasagerilor care au ratat cursele aeriene.

Este limpede ca "autoritatile" si noi, subiectii activitatii lor, avem cu totul si cu totul alta intelegere asupra cuvantului "succes". Faptul ca au reusit sa izoleze o fasie de 10 kilometri de asfalt , bulversand in schimb viata orasului, nu reprezinta nici o performanta.

Sa indiguiesti cateva benzi cu paravane de plastic este floare la ureche. si Ceausescu putea face asta, cu singura diferenta ca ar fi preferat, probabil, sa planteze soimi ai Securitatii in loc de balize. Din motive de pret, in primul rand.

 

Continuarea in Romania Libera 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea