Social

#traian băsescu #raed arafat #smurd # noua lege a sanatatii

Basescu a explicat de ce sustine noua Lege a Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a prezentat cateva dintre prevederile noii Legi a Sanatatii, subliniind ca exista “interese gigantice” pentru ca aceasta sa nu fie adoptata, din partea celor carora “li se scurg miliardele printre degete”.

Seful statului a sustinut ca, desi s-au investit din ce in ce mai multi bani in sistemul de sanatate , acesta nu a devenit mai performant, si asta din cauza deficientelor de organizare a domeniului sanitar si a coruptiei.

Traian Basescu a sustinut ca Sanatatea trebuie reformata urgent, cele mai grave probleme din sistem fiind monopolul detinut de CNAS , politizarea sistemului, ineficienta , coruptia si subfinantarea.

In opinia sa, deschiderea sistemului catre zona privata va fi beneficia, in sensul cresterii controlului si eficientizarii cheltuielilor.

In ceea ce priveste SMURD , acesta este un sistem militarizat, care apartine statului, nu unui singur om, si care nu va putea fi privatizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea