Social

#geoana #basescu #disputa

Basescu a dat cu Geoana de pamant

Presedintele si liderul PSD s-au rafuit in fata presei pe tema legii de numire a procurorului-sef.

Subiectul numirii procurorului- sef al DNA a agitat ieri spiritele la consultarile de la Palatul Cotroceni , dintre presedintele Traian Basescu si liderii partidelor parlamentare.

Pornit sa se impotriveasca vehement unui interimat prelungit al lui Daniel Morar si sa sustina numirea unui inlocuitor la propunerea CSM, si nu a ministrului justitiei, liderul PSD, Mircea Geoana, a fost „plesnit“ inca de la inceput de Traian Basescu printr-un schimb de replici acide.

Basescu i-a reprosat lui Geoana ca face declaratii „agresive si uneori necinstite“ de ochii presei si i-a pus in vedere ca, in pozitia de lider de partid, se pierde „in negocieri marunte“. Schimbul de replici a venit dupa ce presedintele a insistat ca discutiile sa fie „strict pe problema raportului“.

In locul consultarilor de la Cotroceni, premierul Calin Popescu-Tariceanu a ales o deplasare in zonele sinistrate din judetul Bacau.

Continuarea in Evenimentul Zilei


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea