Social

Baronii PSD de Iasi se incaiera pe functii

Batalia "greilor" PSD Iasi pentru cel mai vanat loc din administratia judetului a transformat filiala intr-un adevarat butoi cu pulbere. Sabiile au fost scoase din teaca la adunarea partidului pentru desemnarea candidatului la presedintia Consiliului Judetean Iasi.

Conducerea PSD Iasi a decis ca fostul primar al municipiului, Constantin Simirad , sa fie candidatul PSD pentru sefia Consiliului Judetean. Liderul filialei locale a PSD, Gheorghe Nichita , a explicat ca Simirad a iesit cel mai bine in sondajeleinterne ale partidului si ca il considera cel mai potrivit candidat pentru aceasta functie. De asemenea, Nichita i-a reprosat actualului sef al CJ, Lucian Flaiser, ca nu i-a sprijinit suficient pe primarii PSD din judet si ca, desi e un bun administrator, nu stie sa se apropie de oameni.

"Constantin Simirad a fost ales in unanimitate, iar pe domnul Flaiser il vom sprijini pentru o functie in Parlament. Domnul Flaiser este un bun administrator, dar nu stie sa ajunga la cetateni, nu a practicat o astfel de politica de promovare. Va fi un excelent  parlamentar pe administratie publica . Indiferent de varsta pe care o are, trebuie sa fie util partidului acolo unde se pricepe", a declarat Gheorghe Nichita.

In replica, Lucian Flaiser a spus ca nu putea sa dea "aiurea" bani primarilor PSD, intrucat ar fi incalcat legea. "A fost o chestie premeditata toata treaba cu nominalizarea candidatului PSD si se dorea indepartarea mea. Decizia a fost  luata pe baza unui sondaj facut cu aproape un an in urma, cand Simirad era ambasador in Cuba. Se desprinde clar concluzia ca a fost o chestie premeditata.

Mi s-a reprosat mai demult ca nu am  dat bani la primarii PSD. Dar nu pot sa incalc legea", a spus Flaiser. In 2004, fostul primar de Iasi, Constantin Simirad, s-a aflat el insusi in pielea lui Lucian Flaiser. Pentru a scapa de Simirad si a-i face loc lui Nichita la Primaria Iasi , Ion Solcanu l-a "parasutat" tocmai in Cuba, in calitate de ambasador al Romaniei la Havana.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea