Social

#gheorghe lala #decorat postmortem #jaf armat brasov

Barbatul ucis in timp ce incerca sa prinda asasinul de la Brasov, decorat de Basescu

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri, 30 ianuarie Decretul privind conferirea post-mortem a Ordinului National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler lui Lala P. Gheorghe Dumitru, brasoveanul care a fost ucis in timp ce incerca sa il prinda pe jefuitorul casei de schimb din Brasov.

Seful statului a conferit decoratia in "semn de recunostinta si apreciere pentru spiritul civic si curajul de care a dat dovada in incercarea de a prinde, cu pretul vietii, un infractor deosebit de periculos", joi, 29 ianuarie a.c., la Brasov, in timpul unui atac armat.

Gheorghe Lala , una dintre victimele jaful armat petrecut joi la o casa de schimb din Brasov, era absolvent al Facultatii de Mecanica si avea 55 de ani.

"Victima este un absolvent de Facultatea de Mecanica. Era ofiter in rezerva, deci nu a lucrat in structurile militare, dar asta nu ne impiedica sa subliniem spiritul civic..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea