Social

#barbat #ucis #medicina #studenti

Barbatul ucis de cei doi studenti la Medicina va fi inmormantat regeste

Trifu Schrottu, barbaul ucis de cei doi studenti la Medicina din Timisoara va avea o inmormantare de rege. Printre elementele principale ale ceremoniei vor exista un sicriu in valoare de 12.000 de euro, cu aer conditionat , cai, bodyguarzi, concert de muzica crestina si un alai format din cateva sute de oameni .

Rudele barbatului, care era un bogatas cu rol de judecator in randul comunitatii rrome, au inceput deja pregatirile pentru inmormantarea care va avea loc maine dimineata. La funeralii si-au anuntat prezenta peste 400 de de invitati din Germania, Franta, Italia si America, carora li se va adauga si Bulibasa Dulce din America, un bulibasa apreciat in Timisoara.

Potrivit Adevarul, in curtea vilei lui Schrottu au fost intinse mese si scaune imbracate in catifea, care isi asteapta oaspetii. Astazi este asteptat sa ajunga acasa si trupul barbatului ucis, care va fi depus intr-un sicriu cu aer conditionat si va fi asteptat de un cor de muzica crestina. Rudele si prietenii victimei cer ca autoritatile sa faca dreptate, spunand ca ar vrea sa existe si la noi pedeapsa cu moartea, la fel ca in Statele Unite.  


Citeste si:

“Politistul caruia i s-a predat studenta de la Medicina a omorat un om”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea