Social

#barbati infideli #aventuri #relatii #infidelitate #barbati #cuplu #dragoste

Adio, infidelitate. Barbatii care insala mor mai repede!

Veste buna pentru toate doamnele. Barbatii infideli s-ar putea cuminti dupa ce vor afla ca au sanse mai mari sa moara prematur, potrivit unui studiu realizat de oamenii de stiinta italieni de la Universitatea din Florenta. 

Cercetatorii au descoperit ca barbatii infideli nu doar ca pot divorta mai repede, dar au sanse mai mari sa faca un atac de cord. Stresul la care se spun barbatii infideli pentru a cuceri si pentru a se ascunde de sotiile lor le poate afecta grav sanatatea.

Asadar, oamenii de stiinta atrag atentia barbatilor infideli ca sanatatea lor este pusa in pericol si pot face infarct oricand, din cauza stresului continuu in care traiesc. 

Oamenii de stiinta au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au observat ca foarte multi barbati au murit subit in timpul partidelor de sex cu amantele. Aceeasi cercetatori au concluzionat si ca exista sanse de 4% ca un barbat sa insele in timpul unui an si de 50% in timpul unei vieti.

 

 

 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea