Social

#barack obama #castigator #alegeri sua

Barack Obama a castigat un nou mandat la Casa Alba

Barack Obama a castigat alegerile prezidentiale din SUA, dupa ce a depasit pragul de 270 de "mari electori", necesar pentru a-l invinge pe Mitt Romney, candidatul Partidului Republican, potrivit posturilor de televiziune CNN, CBS si MSNBC.

Este pentru a doua oara, dupa performanta lui Bill Clinton din anii '90, cand un candidat democrat obtine un al doilea mandat de presedinte dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Barack Obama si-a anuntat victoria pe contul sau de Twitter. "Totul s-a intamplat cu ajutorul vostru. Multumesc", a scris Obama.

Intr-un alt mesaj postat pe populara retea de socializare, presedintele reales al Statelor Unite a scris "Inca patru ani", facand referire la noul sau mandat la Casa Alba. Mesajul a fost insotit de o fotografie in care o imbratisa pe Michelle Obama, in momentul in care televiziunile americane ii anuntau victoria.

Sursa foto: history.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea