Social

#sua bani tulcea #bani infrastructura tulcea

Bani din SUA pentru reabilitarea infrastructurii de apa din Tulcea

Agentia pentru Comert si Dezvoltare a Statelor Unite a acordat marti operatorului regional de apa din Tulcea, Aquaserv, un grant in valoare de 339.400 de dolari. Banii sunt destinati reabilitarii infrastructurii si ameliorarii cantitatii apei din judetul Tulcea, informeaza NewsIn.

Grantul va servi la finantarea unui studiu ce va analiza posibilitatile de imbunatatire a eficientei sistemelor municipale de distributie si canalizare din judet, precum si la identificarea unor metode ecologice rentabile de a apei.

Studiul va examina variantele existente pentru reabilitarea conductelor, posibilitatea de utilizare a tehnologiei fara sapatura si alternativele de dezinfectie a apei potabile din Sulina. Selectia contractului pentru pregatirea studiului se va face prin licitatie, iar anuntul va fi publicat pe pagina de internet a Federal Business Opportunities.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea