Social

Ballack: Este trist sa pierzi dupa ce ai ajuns asa departe

Capitanul echipei nationale a Germaniei, Michael , a declarat, duminica, dupa ce formatia sa a pierdut finala EURO 2008 in fata Spaniei, scor 0-1, ca jucatorii sunt tristi si regreta ca au comis mai multe greseli care i-au privat de castigarea trofeului, informeaza AFP.

 "Este trist sa pierzi cand ajungi asa departe. Toata echipa a luptat. Turneul a venit la finalul unui sezon care a fost foarte greu din punct de vedere fizic. Am comis si cateva greseli, dar cand ma uit la nivelul turneului, cu echipe precum Spania, Italia, Olanda, cred ca trebuie sa fim mandri de performanta noastra, ca am jucat finala", a spus Ballack .

Echipa nationala a Spaniei a castigat Campionatul European, competitie care s-a desfasurat intre 7 si 29 iunie in Austria si Elvetia, dupa ce in finala care a avut loc duminica la Viena a invins cu scorul de 1-0 reprezentativa Germaniei.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea