Social

Balet: Lebede rusesti pe Dambovita

Bolsoi Teatr a adus la Bucuresti “ Lacul lebedelor ” de Ceaikovski , spectacol care se joaca de 121 de ani. Scena Salii Palatului a fost inundata doua seri la rand de frumusete , gratie, perfectiune . Este cel mai vizionat spectacol de balet din toate timpurile. Primele reprezentatii au avut loc la Bolsoi Teatr in 1877. Ca­litatea exceptionala a creatiei se da­toreaza spiritului de echipa, muncii, talentului, responsabilitatii tuturor celor de la marele teatru.

Dincolo de frumusete , impresioneaza perfec­tiu­nea, nascuta din talent si din dra­gos­te pentru acest gen. Au impus virtuozitate si feerie solistii Andrei Uva­rov, Elena Andrienko, Anna Antoniceva, Ruslan Pronin sau Yan Go­dovski, dar si ansamblul de balerine – toate una si una, intr-o simetrie perfecta, de parca ar dansa pe o linie.

A fost ca un vis – patru acte in doua ore – cu o printesa-lebada si zane-lebede in mijlocul unui lac din padure, cu un print la castel, cuprins de dor, cu un bufon la curte, cu un geniu al raului sfidat de dragostea dintre printesa si print.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea