Social

#antenor fcsb # adi iordanescu #cantarete #delia #vedete

Baiat de bani gata, Edi Iordanescu a iubit numai vedete si cantarete! Cine au fost femeile din viata noului antrenor de la FCSB

Edi Iordanescu a acceptat oferta lui Gigi Becali si vine la FCSB sa atace titlul in Liga 1. Pana sa ajunga antrenor, el a tinut prima pagina a tabloidelor din Romania mult timp, prin prisma relatiilor amoroase pe care le-a avut in tinerete.

Ajuns la 43 de ani, Edi Iordanescu este unul dintre cei mai bine cotati tehnicieni din Liga 1. A castigat campionatul sezonul trecut alaturi de CFR Cluj, iar acum a venit la FCSB, unde spera sa aiba aceleasi rezultate.

Fotbalist modest pe la Steaua, Focsani si Rapid, Edi Iordanescu a luat repede calea antrenoratului. Si-a dat seama ca acolo poate sa faca o cariera foarte buna.

Tatal sau, Anghel Iordanescu, l-a influentat mereu in fotbal.

Viata amoroasa a lui Edi Iordanescu

Baiat de bani gata, Edi Iordanescu a avut mereu lipici la femeile frumoase si celebre din lumea mondena a Capitalei.

Noul antrenor de la FCSB a fost in centrul atentiei, la mijlocul anilor 2000, datorita relatiei tumultoase cu Delia, celebra cantareata.

Filmulete deocheate cu cei doi au ajuns in presa, la acea vreme, Edi Iordanescu fiind acuzat de solista ca este cel care a imortalizat-o in ipostaze sexy.

Inainte de Delia, Edi Iordanescu a avut o relatie cu Catalina Mocanu, fosta prezentatoare la Realitatea TV.

"Eu m-am descurcat singur de la 18 ani. Am trait din banii pe care i-am castigat din fotbal. Sunt independent financiar, iar mostenirea mea le-am lasat-o fratilor mai mici, pentru ca mai am doi frati si o sora care locuiesc impreuna cu mama mea.

Niciodata nu mi-am pus problema ca fetele ar fi atrase de banii mei, cu atat mai putin Delia. Ea este o persoana publica, tanara si foarte frumoasa si este normal ca lumea sa vorbeasca multe.

Am cunoscut-o pe Delia cu un an inainte sa devenim iubiti. Eram in acelasi cerc de prieteni, ne vedeam la cafele ca amici.

Fosta mea iubita este Catalina Mocanu si am avut o relatie de cinci luni de zile. Catalina si Delia nu s-au certat niciodata. Am mai cunoscut cateva fete dupa ce m-am despartit de Catalina, dar nimic serios", spunea Edi Iordanescu in 2005.

Anii au trecut, iar Edi Iordanescu a devenit unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul romanesc.

Viata mondena este un capitol inchis pentru tehnician, el concentradu-se in totalitate pe cariera si pe familie.

Pana acum, Edi Iordanescu a castigat un titlu de campioana si doua Supercupe ale Romaniei, toate trofeele cu CFR Cluj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea