Social

Badea da suporterii pe mana politiei

Nicolae Badea, seful de la Dinamo, a declarat ca vrea o ancheta pentru identificarea autorilor actelor de vandalism de la stadion, unde au fost scrise mesaje impotriva lui Cristi Borcea si Vasile Turcu .

„Intelegem nemultumirile si dezamagirile fanilor nostri dupa ultimele rezultate, dar nu putem accepta astfel de manifestari. Suporterii dinamovisti nu reprezinta o masa de manevra, iar relatia cu fanii trebuie abordata direct si civilizat. Vom solicita identificarea autorilor si sunt convins ca vom fi sprijiniti de organele abilitate.

Sunt inacceptabile mesajele la adresa domnilor Borcea si Turcu . Probabil ca sunt aceiasi «sustinatori» care in trecut au vopsit gardurile de la domicili¬ul domnului Borcea si de la biroul meu“, a declarat Nicolae Badea pentru site-ul oficial al FC Dinamo .

In noaptea de vineri spre sam¬bata, pe zidurile stadionului Dinamo au aparut scrise cu vopsea rosie mesaje impotriva actionarilor Cristi Borcea si Vasile Turcu. „Afara Turcu“, „Afara Borcea“, „Turcu, sclavul lui Jiji“, „Afara mercenarilor“ si „Nu ne vindeti“ sunt cateva dintre mesajele scrise de persoane ce nu au fost inca identificate.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea