Social

#concert bucuresti #zoli toth # bach in showbiz

Bach in ShowBiz sau cum a reinventat Zoli Toth muzica clasica

Zoli TOTH este “BACH in ShowBiz”. Intr-un spectacol inedit de 75 de minute, va canta 12 piese “variatiuni pe o tema data” - din muzica marelui compozitor german Johann Sebastian Bach. Muzica si coregrafia vor fi acompaniate de efecte vizuale, transformand spectacolul “BACH in ShowBiz” un proiect inedit pe piata muzicala din Romania.

Spectacolul se anunţă a fi unul surpinzător atât prin forma de prezentare, cât și prin diferitele genuri muzicale abordate: pop, rock, jazz, classic sau electronic. Zoli Toth va urca pe scenă într-o formulă nouă de cvartet, în care sonorităţile tobelor, butoaielor şi marimbei se vor îmbina cu instrumente muzicale clasice: vioara şi violoncelul. 

Suita de concerte a debutat la Ploieşti, însă fanii muzicii clasice si contemporane îi vor putea urmări pe artişti în alte 10 concerte care vor avea loc în tot atâtea oraşe din ţară. Iată programul complet al evenimentelor:

Zoli Toth, un artist complet

Fondator al celebrei trupe SISTEM, percuţionistiul Zoli Toth este un artist complex, multilateral, care s-a remarcat de-a lungul carierei în diferite sfere ale muzicii, de la clasic la pop. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea