Social

# examen bacalaureat #bacalaureat 2012 #bac 2012

Bacalaureat 2012, sesiunea a 2-a: Elevii sustin, luni, proba scrisa la limba romana

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din 2012 continua azi cu prima proba scrisa, cea pentru verificarea cunostintelor la limba romana.

Elevii nu pot intra in salile de examen cu dictionare, manuale, notite, insemnari si alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu telefoane mobile si alte mijloace electronice de comunicare.

La aceasta proba s-au inscris 99.111 candidati, acestia fiind repartizati in 304 centre. Maine, candidatii vor sustine proba la limba si literatura materna.

Pe data de 29 august va avea loc proba obligatorie a profilului, urmand ca ultima proba, ceala alegerea a profilului si specializarii, sa fie sustinuta vineri, 31 august.

Primele rezultate vor fi afisate luni, 2 septembrie, pana la ora 16.00. Contestatiile vor fi depuse in aceeasi zi, in intervalul orar 16.00 - 20.00. Afisarea rezultatelor finale ale acestei sesiuni de bacalaureat va avea loc pe data de 5 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea