Social

#examene #bacalaureat 2012 #inscrieri bacalaureat

Bacalaureat 2012: Incep inscrierile

In intervalul luni, 28 mai - miercuri, 30 mai absolventii claselor a XII-a se pot inscrie la prima sesiune de bacalaureat din acest an.

Primul proba, cea de evaluare a competentelor lingvistice comunicare orala in limba romana, va avea loc in perioada 11-13 iunie. Intre 13 si 15 iunie va avea loc examenul oral la limba materna, iar in perioada 18 - 22 iunie se va face evaluarea competentelor competentelor digitale.

In intervalul 25 - 27 iunie absolventii de liceu vor sustine proba orala la limba straina. Pe 2 iulie se va sustine proba scrisa la Limba si literatura romana. In ziua de 3 iulie se va desfasura proba scrisa la Limba si literatura materna. Ultimele doua examene vor avea loc pe 4 iulie (proba obligatorie a profilului), respectiv 6 iulie (proba la alegere din cadrul profilului).

Pe 8 iulie vor fi afisate rezultatele, iar pe 9 iulie, in intervalul orar 8.00 - 12.00, se pot depune contestatiile. Rezultatele finale ale acestei sesiuni de bacalaureat urmeaza sa fie afisate pe data de 13 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea