Social

#examen #liceu #bacalaureat

Bacalaureat 2011: Se vor repeta rezultatele proaste de la simularea examenului de matematica?

Miercuri, liceenii participa la cea mai dificila proba a examenului de Bacalaureat : matematica . Simularile din acest au aratat ca 40-60% dintre elevi au probleme mari la rezolvarea subiectelor.

Dupa ce au trecut de proba de limba romana si materna, absolventii profilului real (specializarea matematica- informatica sau stiintele naturii si absolventii profilului pedagogic (specializarea invatator-educator) sustin astazi proba de matematica in cadul examenului de bacalaureat 2011.

Absolventii profilul uman vor sustine insa proba la istorie.

Rezultatele simularilor din acest an arata ca subiectele la matematica de Bacalaureat pun mari probleme pentru 40-60% dintre elevi, potrivit Gandul.info.

La simulari, rezultate slabe au fost inregistrate in judetul Vrancea, unde peste 700 dintre cei aproximativ 1000 de elevi au obtinut note mai mici de 6.

In Iasi, doar 52% dintre elevii care au participat la simulare au obtinut o nota de trecere, in timp ce, in Dolj, doar 30% dintre elevi au trecut cu bine de simulare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea