Social

#bacalaureat #testarea competentelor #bac 2012 #probe bacalaureat

BAC 2012: Peste 140.000 de elevi sustin proba de evaluare a competentelor digitale

In perioada 18 - 22 iunie absolventii de liceu vor sustine proba de evaluare a competentelor digitale din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat. La aceasta proba s-au inscris peste 140.000 de candidati.

Bacalaureatul va continua cu evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. Examinarea candidatilor se va desfasura intre 25 si 27 iulie.

Pe 2 iulie vor debuta probele scrise, cu testarea la limba si literatura romana. O zi mai tarziu, se va face testarea la limba si literatura materna. Ultimele probe vor avea loc pe 4 si 6 iulie (proba obligatorie a profilului, respectiv cea la alegere a profilului si specializarii).

Rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie. Candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii pe 9 iulie, in intervalul orar 8.00 - 12.00. Acestea vor fi solutionate in perioada 10 - 12 iulie, urmand ca pe 13 iulie sa se afiseze rezultatele finale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea