Social

#bac 2012 # examen bacalaureat #sesiune bacalaureat #proba de limba romana

BAC 2012: Elevii sustin azi proba orala la limba romana

Prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an debuteaza azi cu examenul oral la limba si literatura romana, care va incepe la ora 12.00.

Bacalaureatul va continua in intervalul 13-15 iunie, cu proba orala in limba materna, 18 - 22 iunie (evaluarea competentelor digitale) si 25 - 27 iunie (proba orala la o limba straina).

Prima proba scrisa va avea loc pe 2 iulie, la limba si literatura romana. Proba scrisa de limba si literatura materna este programata pe 3 iulie, in timp ce proba obligatorie a profilului este programata pe data de 4 iulie. Ultima proba, cea la alegere a profilului si specializarii, va avea loc pe 6 iulie.

Pe data de 8 iulie vor fi afisate rezultate. Pe 9 iulie, in intervalul orar 8.00 - 12.00, pot fi depuse contestatiile. Ele vor fi solutionate in perioada 10 - 12 iulie, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate pe 13 iulie.

Statistica arata ca in acest an s-au inscris la bacalaureat peste 340.000 de absolventi de liceu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea