Social

#rezultate #examen #bacalaureat

Bac 2010: S-au afisat rezultatele finale la bacalaureat

Rezultatele finale ale sesiunii de bacalaureat iunie-iulie 2010 au fost afisate joi la centrele de examinare si vor aparea in cursul dupa-amiezii si pe site-ul Ministerului Educatiei.

Primele note obtinute la cele trei probe scrise precum si mediile generale ale absolventilor din intreaga tara au fost afisate inca de duminica, dar o parte dintre acestea au fost modificate in urma reverificarii lucrarilor cerute de absolventii care au depus contestatie .

Vezi aici rezultatele de la Bacalaureat

In urma recorectarii, unii elevi au obtinut note mai mari, altii dimpotriva, mai mici. De exemplu, la Colegiul National Mihai Viteazul din Capitala au fost lucrari la limba si literatura romana, dar si la matematica, la care punctajul s-a marit si cu 90 de sutimi. In schimb, au existat si cazuri in care notele obtinute dupa recorectarea lucrarilor au fost mai mici, unul dintre absolventi ajungand de la 8,60 la romana la 8,10, nota finala.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea