Social

#vreme martie #innorari #prognoza meteo #babe #vreme

Babele au trecut, vremea se schimba radical!

"Zilele Babelor" se incheie azi, iar vremea da semne de indreptare. Asadar, inceputul celei de-a doua saptamani a lunii martie vine cu soare si temperaturi peste normalul specific acestei perioade.

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Doar spre seara, cerul se innoreaza si doar in sudul Banatului si in Dobrogea va bate vantul. In Capitala, maxima zilei va ajunge la 11 grade Celsius, iar cerul senin va spori senzatia de vreme primavaratica. Abia marti, in sudul si in centrul tarii vor fi innorari temporare si exista riscul sa ploua slab.

Miercuri, incalzirea continua, astfel ca putem vorbi de o vreme putin mai calda decat normal, cu maxime cuprinse intre 7 si 14 grade Celsius, cele mai ridicate fiind in nord-vestul tarii.

La munte, iubitorii sporturilor de iarna mai au parte de zapada. La Balea Lac, stratul de omat masoara 229 de centimetri, iar la Varful Omu - 113 centimetri. Si la Sinaia mai este inca zapada buna de bulgareala, dar si la Busteni sau la Straja ori Paltinis.

Sursa foto: ploiestiri.altphel.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea