Social

#Baba Vanga 2022 #predictii 2022 #dialog cultural #profetii Baba Vanga

Baba Vanga, previziuni sumbre pentru 2022. Ce se va intampla cu omenirea

Clarvazatoarea Baba Vanga a prevazut ce se va intampla cu intreaga omenire in 2022. Potrivit clarvazatoarei, anul 2022 va fi unul sumbru.  

 

Daca dupa doi ani de pandemie ne-am fi asteptat ca lucrurile sa revina la normal, se pare ca incepand cu 2022 ne vom confrunta cu probleme si mai mari.

In previziunile sale, Baba Vanga a sustinut ca in anul 2022 va izbucni un razboi adevarat.

Totul va incepe cu inlaturarea de la putere a unuo liber asiatic. Se pare ca Europa va raspunde acestui lucru cu un atac nuclear care va face multe victime si distrugeri atat in Asia cat si in Europa.

Totodata, clarvazatoarea a mai declarat ca in anul 2022 se va inregistra cea mai grava seceta din istorie, in Statele Unite. Culturile vor fi compromise, iar incendiile vor nimici padurile.

In acelasi timp, Asia si Europa vor fi invadate de ploi care vor produce inundatii devastatoare care vor duce la moartea a sute de oameni.

In acelasi timp, foametea va devasta cele mai sarace parti din Africa mai rau ca niciodata. 

Cine este Baba Vanga

Baba Vanga, clarvazatoarea nascuta in Bulgaria, a devenit celebra in intreaga lume dupa ce mai mult de 80% din predictiile acesteia s-au implinit. Aceasta a anticipat inceputul si finalul celui de-al doilea razboi mondial, atacurile ISIS, dezintegrarea URSS, moartea printesei Diana si chiar Brexit-ul.

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Pandeva Dimitrova a trait intre anii 1911 - 1996. Nu a avut deloc o viata usoara. In copilarie a fost prinsa intr-o tornada in care si-a pierdut vederea. 

De-a lungul timpului, s-au scris mai multe carti despre viata si predictiile acesteia, cele mai multe dintre ele fiind astazi pura istorie adevarata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea