Social

#amstetten #austria #josef fritzl #proces #fritzl

Azi incepe in Austria procesul lui Josef Fritzl

Orasul Amstetten va deveni in aceste zile punctul inspre care se va indrepta atentia intregii lumi. Si aceasta pentru ca de astazi in micul orasel austriac incepe procesul lui Josef Fritzl , tatal acuzat ca si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani.

Impotriva lui Fritzl exista mai multe capete de acuzare, respectiv pentru crima, sclavie, viol, sechestrare , amenintare grava si incest. Avocatul acestuia a anuntat zilele trecute ca acuzatul va pleda “vinovat” pentru mai multe capete de acuzare, insa nu recunoaste acuzatiile de sclavie si omor si nu vrea sa fie numit “monstru”.

Elisabeth Fritzl, in varsta de 43 de ani a marturisit ca tatal sau, Josef Fritzl in varsta de 73 de ani a tinut-o sechestrata in pivnita casei in care locuiau timp de 24 de ani, perioada in care a violat-o, relatii in urma carora femeia a nascut sapte copii. Dintre acestia unul a murit la scurt timp dupa nastere, din cauza ca acuzatul a refuzat sa-l duca la spital, arzandu-i ulterior cadavrul in casa.

Acest proces este in Austria unul special, de aceea se va desfasura cu usile inchise iar juratii vor beneficia de protectie speciala. Presa austriaca consemneaza faptul ca marturia fiicei lui Fritzl a fost inregistrata, pentru a o cruta pe femeie de o intalnire cu tatal ei. Fritzl risca o pedeapsa la inchisoare cuprinsa intre 10 ani si inchisoare pe viata si pentru ca Codul penal din Austria nu prevede cumularea pedepselor, Fritzl va executa pedeapsa cea mai mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea