Social

#azerbaidjan #contestatie #eurovision 2013 #renumararea voturilor

Azerbaidjanul contesta rezultatul Eurovision 2013

Ilham Aliev, presedintele Azerbaidjanului, a anuntat ca vrea sa conteste rezultatul concursului international Eurovision 2013 si a cerut ieri renumararea voturilor juriului. Acesta doreste sa afle de ce tara sa nu a acordat niciun punct Rusiei, stat cu care se invecineaza.

Potrivit ambasadorului Azerbaidjanului in Rusia, Polad Bulbuloglu, foarte multe persoane au acordat votul lor Rusiei. "Conform acestor informatii, Rusia ar fi trebuit sa obtina de la Azerbaidjan 10 puncte", a sustinut ambasadorul.

De asemenea, Camil Guliev, seful televiziunii de stat, a declarat ca este stanjenit de aceasta situatie. "Speram sincer ca acest incident, organizat poate de grupuri de presiune, sa nu afecteze relatiile fratesti dintre Rusia si Azerbaidjan", a precizat acesta.

Azerbaidjanul s-a clasat in cadrul concursului Eurovision 2013, ce a avut loc sambata, 18 mai, in Suedia, pe locul al doilea, dupa Danemarca, care a fost reprezentata de cantareata Emmelie de Forest, cu melodia "Only Teardrops".

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea