Social

Ayman al-Zawahiri pretinde ca Al-Qaida nu a ucis oameni nevinovati

Al-Qaida se apara in fata acuzatiilor privind brutalitatea procedeelor sale. Intr-o inregistrare audio lunga de o ora si jumatate, difuzata pe Internet, numarul doi al organizatiei, egipteanul Ayman al-Zawahiri sustine ca nimeni din cei ucisi in diverse atentate si atacuri nu e nevinovat.

"Nu am ucis oameni nevinovati nici la Bagdad, nici in Maroc, nici in Algeria, nicaieri", a subliniat principalul locotenent al lui Osama bin Laden . "Daca a fost ucis vreun inocent in cursul operatiunilor Al-Qaida, aceasta s-a intamplat din cauza unor erori sau din necesitate ", a adaugat Zawahiri.

Liderul terorist a precizat ca doar americanii, evreii, rusii si francezii sau agentii acestora au fost tintele atentatelor.

Organizatia Natiunilor Unite , afirma seicul Al-Zawahiri, este inamicul Islamului si al musulamanilor, deoarece a legitimat existenta Israelului pe pamantul luat de la musulmani.

El a prezis sfarsitul statului saudit si al guvernului corupt al Egiptului, anuntand apoi ca Razboiul Sfant se va raspandi pretutindeni. De asemenea, Zawahiri a dat asigurari ca liderul Al-Qaida, Osama bin Laden este sanatos si se simte bine.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea